Selecteer een pagina

Presenteer 10 bedrijven als één avontuurlijk dagje uit

Lekker de beest uithangen op Stadslandgoed de Kemphaan

Het begin

Almere City Marketing benaderde puur!fct voor een pitch om Stadslandgoed de Kemphaan in de markt te zetten. De Kemphaan ligt bij Almere en het terrein biedt plek aan onder andere horeca, een klimbos, Stichting AAP, een natuurkampeerterrein en een stadsboerderij. Meer dan tien ondernemers en organisaties bieden alle ingrediënten voor een avontuurlijk dagje uit.

De aanpak

Stadslandgoed De Kemphaan had tot voor kort vooral een lokale functie. Het is de wens van Almere City Marketing en de betrokken ondernemers dit uit te breiden naar een regionale functie. Waarin vanzelfsprekend alle partijen profiteren van de gezamenlijke kracht. Puur!fct kwam met een opvallend concept om de krachten te bundelen en won daarmee de pitch.

Het resultaat

Inmiddels zijn de website en de brochure van Stadslandgoed de Kemphaan gelanceerd. De ondernemers op het stadslandgoed behouden hun eigen uitstraling, maar profiteren nu van de gezamenlijke aanpak: in één aansprekend verhaal krijg je alles. Natuur, cultuur, dieren, eten en drinken, spelen en overnachten.

Samen werken aan het verhaal van jouw merk?

Neem contact op

Nog meer verhalen waar we trots op zijn

Oostpoort – herpositionering

Een identiteit en communicatieconcept dat precies het gevoel van Montessori College Oost weet te vangen. Aan de hand...
Loading...