Selecteer een pagina

Willen jullie ons helpen beter zichtbaar te zijn voor opdrachtgevers?

Wekelijkse inspanning leidt tot vervijfvoudiging relevante zakelijke volgers

Het begin

Toen About Project en puur!fct elkaar een paar jaar geleden leerden kennen, is er al snel een klik. ‘Help ons beter zichtbaar te zijn voor opdrachtgevers’ is de ‘simpele’ vraag. About Projects helpt vastgoedeigenaren, gebouwbeheerders en huurders aan kantoorruimte met de juiste uitstraling. Van advies tot complete renovatie en inrichting. Samen met opdrachtgevers en partners gaat About Projects voor het beste resultaat. ‘Together we build’ luidt de belofte.

De aanpak

Zichtbaarheid vraagt om voorwaarden. Een website bijvoorbeeld, die helder het DNA en de cultuur van About Projects communiceert. Waar je voor staat en waar je voor gaat: together we build. We (her)schrijven het verhaal van About Projects en betrekken alle stakeholders, van opdrachtgevers en onderaannemers tot de mensen zelf natuurlijk. Ook de social media-kanalen spreken nu dezelfde taal in woord én beeld. We geven er wekelijks samen inhoud aan.

Het resultaat

Contentmarketing vraagt om een lange(re) termijn van denken en doen, blijkt ook nu. We zien een flinke groei in het bereiken van een relevante doelgroep: het aantal volgers op LinkedIn is met enkele honderden vervijfvoudigd. Dat zien we liever dan het kopen van volgers via Clickbait.

‘De jongens en meiden van puur!fct verrassen me elke week weer. Ze houden ons bij de les en laten regelmatig zien wat het resultaat van onze gezamenlijke inspanning is. Together we build!’

Sander van der Zeijden

// Sales en marketing manager About Projects

Samen werken aan het verhaal van jouw merk?

Neem contact op

Nog meer verhalen waar we trots op zijn

TDS – positionering

Samenhang in de communicatie creëren. Dat was de grote uitdaging voor TSD. Hoe puur!fct dat heeft opgelost, zie je...

Rinos – herpositionering

Puur!fct keek over de schouder van de groothandel richting de project- en interieurbranche om de entreematten van...

Tweak – herpositionering

De geschiedenis van Tweak en puur!fct gaat lang terug. En nog steeds is Tweak de luis in de pels van de gevestigde...
Loading...