Selecteer een pagina

Van vacature-pagina’s naar specifieke recruitment-website

Aparte website over het werken bij GB Steel Group maakt impact, en solliciteren laagdrempelig

Het begin

Er is een schreeuwend te kort aan vakmensen. Ook bij GB Steel Group, waaronder vijf staalbedrijven vallen die schitterende projecten realiseren. Een simpele vacature-pagina is vandaag-de-dag onvoldoende om te overtuigen. Liever een zelfstandige website die impact maakt en het hele verhaal vertelt van werken bij de nummer 18 van de Maakindustrie in Nederland (2022).

De aanpak

Belangrijk kenmerk van de corporate website(s) van GB Steel zijn indrukwekkend in beeld gebrachte projecten. Natuurlijk kozen we ook voor de recruitment-website voor een stoere uitstraling, maar dan op medewerkersniveau. Bam! Dit is GB Steel Group. En dit zijn jouw toekomstige collega’s. Wij hebben de baan die bij je past! Zo krijgen bezoekers van de website een goed beeld van de diversiteit aan functies binnen het staalbedrijf. En natuurlijk kan je direct solliciteren. Of je abonneren op job alerts.

Het resultaat

GB Steel Group verenigt vijf staalbedrijven op corporate niveau. De recruitment-website helpt alle divisies om zich als werkgever beter en vooral zichtbaar te positioneren. Vacatures zijn via de social-kanalen te delen. En solliciteren is heerlijk laagdrempelig. De knop ‘vacatures’ blijft verleiden om op te klikken als je naar beneden of boven scrolt.

Samen werken aan jouw recruitment-website?
Bel, app of mail!

Samen werken aan het verhaal van jouw merk?

Neem contact op

Nog meer verhalen waar we trots op zijn

Tweak – herpositionering

De geschiedenis van Tweak en puur!fct gaat lang terug. En nog steeds is Tweak de luis in de pels van de gevestigde...

Rinos – herpositionering

Puur!fct keek over de schouder van de groothandel richting de project- en interieurbranche om de entreematten van...
Loading...