Selecteer een pagina

Concept geeft IJslander al vele jaren alle ruimte haar verhaal te vertellen

Speel jij nog wel eens?

Het begin

IJslander en puur!fct gaan way back. Van Citybox tot glijbaan, we kennen IJslander goed en lang. Samen hebben we het verhaal van IJslander in een nieuwe jas gestoken. IJslander maakt de wereld een beetje mooier met de duurzame, onderhoudsvriendelijke en herbruikbare sport- en speeltoestellen. En wij mogen dat verhaal verhaal vertalen naar communicatiemiddelen. Gaaf!

De aanpak

Net zoals de sport en speeltoestellen van IJslander is onze samenwerking duurzaam. Met zorg gieten we het verhaal in een mooie tekst, prachtige beelden en een geheel nieuwe website. Van online tot offline, alles sluit op elkaar aan. De volgende generatie kan rustig gaan slapen, IJslander zorgt ervoor dat jong en oud fit blijft en een leven lang kan genieten van de toestellen.

Het resultaat

Dat je als kind in een speeltuin wil spelen verrast je waarschijnlijk niet, maar als je IJslander leert kennen maakt leeftijd niet meer uit. Nadat je op www.ijslander.com gekeken hebt wil je direct naar buiten. Spelen op de toestellen van IJslander is voor jong en oud, een leven lang.

Samen werken aan het verhaal van jouw merk?

Neem contact op

Nog meer verhalen waar we trots op zijn

Lifestyle Almere – magazine

Lifestyle Almere is het verhaal van de stad die puur!fct na aan het hart ligt. Vaak verguisd als stad ‘waar je...

Oostpoort – herpositionering

Een identiteit en communicatieconcept dat precies het gevoel van Montessori College Oost weet te vangen. Aan de hand...
Loading...