Selecteer een pagina

Van informeren naar inspireren

Zo verkoop je een product waar klanten hun voeten op afvegen

Het begin

Rinos – al jaren een relatie van puur!fct – is een gespecialiseerde fabrikant van schoonlooptapijt en kokosmatten. Low-interestproducten waaraan je als laatste denkt bij de inrichting van je pand of kantoor. Maar o zo belangrijk om het schoon en veilig te houden, let wel: met behoud van sfeer. Hoe pak je dat aan?

De aanpak

Rinos levert haar assortiment aan groothandels wereldwijd (reden waarom we primair voor Engels i.p.v. Nederlands kozen). Toch kijken we over de schouders van de groothandels heen richting de project- en interieurbranche. Elke entree verdient een mat die bijdraagt aan de gewenste beleving. Dàt laten we zien in de praktijk. Zo inspireren we primair de klant van de klant. Op productniveau blijven we vanzelfsprekend ook informeren. Een mat moet namelijk ook zijn werk doen: een locatie schoon en veilig houden.

Het resultaat

Schitterende beelden, geschoten op aansprekende locaties, en gestyled van sfeervol en klassiek tot design, geven op de nieuwe website volop inspiratie, zowel op assortiments- als productniveau. Zo geven we inhoud aan de belofte ‘Supporting the perfect entrance’. Want zeggen is één, het laten zien is doorslaggevend voor project- en interieurinrichters, en helpt de groothandel in hun verkoop. Een half jaar na lancering scoorde de site 600% meer bezoekers, en 2600% meer organisch verkeer.

‘Puur!fct kent Rinos al vele jaren. Dat blijkt. Ze zijn er – wederom – in geslaagd onze kernvraag ‘van informeren naar inspireren’ te vertalen naar een aansprekende website met afwisselend beeld en volop verhaal’

Arnout Appelo

// Marketing Director, Rinos

Samen werken aan het verhaal van jouw merk?

Neem contact op

Nog meer verhalen waar we trots op zijn

Rombou – herpositionering

Rombou helpt boerenbedrijven met groeien. En wij helpen Rombou met een heldere visie en missie en een onderscheidende...
Loading...