Selecteer een pagina

Geef ‘baas over eigen bits’ vorm en inhoud

Er was eens een internetprovider, maar geen gewone …

Het begin

De gezamenlijke geschiedenis van internetprovider Tweak en puur!fct gaat zo’n vijftien jaar terug. Ze begonnen als een stel techneuten die vonden dat internet beter kon. Zonder beperkingen, zonder gezeur. Ze groeiden in de rol van luis in de pels van de internetreuzen en zijn dat na al die tijd eigenlijk nog steeds. De klantengroep is nu wel breder. Steeds meer steden sluiten zich aan op het eigen glasvezelnetwerk van Tweak, waarmee duizelingwekkende snelheden te bereiken zijn.

De aanpak

Net als in het tijdperk van ADSL positioneren we Tweak nog steeds als onafhankelijke internetprovider. Die claim is nu misschien wel sterker dan ooit, in een tijd van megafusies en dito concerns. Waar je als klant alleen maar kunt hopen dat zich geen problemen met je internet voordoen. Nog altijd laat Tweak je met je internetverbinding doen wat jij wilt. Met een eigen netwerk. En een eigen helpdesk, waar de medewerkers je ook echt kunnen helpen. Baas over eigen bits met een snelheid die je nergens anders vindt.

Het resultaat

De afgelopen periode hebben we samen met Tweak hard gewerkt aan de uitrol van glasvezelinternet op het eigen netwerk. In steden als Leeuwarden, Dronten, Enschede en Almere. En daarmee gaan we door. Zodat consumenten in een markt die door grote partijen wordt gedomineerd, een geweldig alternatief hebben.

‘In puur!fct vinden wij een betrouwbare partner voor creatief werk. Ook ontzorgen zij bij campagnes en websiteontwerpen.’

Randal Peelen

// Manager Product en Marketing

Samen werken aan het verhaal van jouw merk?

Neem contact op

Nog meer verhalen waar we trots op zijn

Rombou – herpositionering

Rombou helpt boerenbedrijven met groeien. En wij helpen Rombou met een heldere visie en missie en een onderscheidende...

Tweak – herpositionering

De geschiedenis van Tweak en puur!fct gaat lang terug. En nog steeds is Tweak de luis in de pels van de gevestigde...
Loading...