Een verhaal van eenheid in verscheidenheid

Het begin

Christelijk VMBO Harderwijk en Zeewolde. Da’s een hele mond vol. Zeker als je de school als een merk neer wilt zetten. En dan bestaat de scholengemeenschap ook nog eens uit drie locaties met elk een eigen naam. Spectrum en Focus in Harderwijk en Oriënt in Zeewolde. Niet verwonderlijk gezien de afzonderlijke geschiedenis van de scholen, maar een sta-in-de-weg als je gemeenschappelijk naar buiten wilt treden. Aan puur!fct de vraag om zich over de positionering uit te spreken.

De aanpak

Duidelijk was dat er iets met de naam moest gebeuren. De afzonderlijke scholen konden prima blijven opereren onder hun eigen naam, maar de naam waaronder zij gemeenschappelijk naar buiten treden, moest een écht merk worden. Puur!fct heeft de scholen meegenomen in een traject naar een overkoepelende naam en een identiteit.

Het resultaat

Morgen College is het resultaat, in een herkenbare huisstijl bestaande uit illustraties en driehoekige elementen. De regenboogkleuren staan voor de vele talenten die kinderen en jongeren bezitten. De wereld ligt aan je voeten, je moet alleen je eigen talenten zien te ontdekken én te ontwikkelen. Om je voor te bereiden op de wereld van morgen.

‘Puur!fct is sterk in de conceptuele fase en heeft ons verrast met een creatief ontwerp waarmee we de komende jaren vooruit kunnen!’

Bettie VellingaMorgen College

Meer projecten van puur!fct
Kemphaan

Hoe presenteer je meer dan tien bedrijven als één avontuurlijk dagje uit?

Bekijk project
IJslander

Speel jij nog wel eens?

Bekijk project
Rinos

Hoe verkoop je een product waar klanten hun voeten mee afvegen?

Bekijk project
Lifestyle Almere

Onze bijdrage aan het verhaal van de jongste stad van Nederland

Bekijk project
GB Steel

Hoe vertel je het gezamenlijke verhaal van zes afzonderlijke bedrijven?

Bekijk project