Selecteer een pagina

Morgen college

Een verhaal van eenheid in verscheidenheid

Het begin

Christelijk VMBO Harderwijk en Zeewolde. Da’s een hele mond vol. Zeker als je de school als een merk neer wilt zetten. En dan bestaat de scholengemeenschap ook nog eens uit drie locaties met elk een eigen naam. Spectrum en Focus in Harderwijk en Oriënt in Zeewolde. Niet verwonderlijk gezien de afzonderlijke geschiedenis van de scholen, maar een sta-in-de-weg als je gemeenschappelijk naar buiten wilt treden. Aan puur!fct de vraag om zich over de positionering uit te spreken.

De aanpak

Duidelijk was dat er iets met de naam moest gebeuren. De afzonderlijke scholen konden prima blijven opereren onder hun eigen naam, maar de naam waaronder zij gemeenschappelijk naar buiten treden, moest een écht merk worden. Puur!fct heeft de scholen meegenomen in een traject naar een overkoepelende naam en een identiteit.

Het resultaat

Morgen College is het resultaat, in een herkenbare huisstijl bestaande uit illustraties en driehoekige elementen. De regenboogkleuren staan voor de vele talenten die kinderen en jongeren bezitten. De wereld ligt aan je voeten, je moet alleen je eigen talenten zien te ontdekken én te ontwikkelen. Om je voor te bereiden op de wereld van morgen.

Puur!fct is sterk in de conceptuele fase en heeft ons verrast met een creatief ontwerp waarmee we de komende jaren vooruit kunnen!’

Bettie Vellinga

Samen werken aan het verhaal van jouw merk?

Neem contact op

Nog meer verhalen waar we trots op zijn

TDS – positionering

Samenhang in de communicatie creëren. Dat was de grote uitdaging voor TSD. Hoe puur!fct dat heeft opgelost, zie je...

Rinos – herpositionering

Puur!fct keek over de schouder van de groothandel richting de project- en interieurbranche om de entreematten van...

Rombou – herpositionering

Rombou helpt boerenbedrijven met groeien. En wij helpen Rombou met een heldere visie en missie en een onderscheidende...

Kuizenga – brand identity

Puur!fct vertelt met een enkel beeldelement het verhaal van Kuizenga Advocatuur en geeft kleur aan zijn corporate...
Loading...