Selecteer een pagina

Hoe onderscheid je je als loopbaancoach in het onderwijs?

Draait het om vertrouwen en persoonlijkheid, verpersoonlijk het dan!

Het begin

Abel Veenstra heeft sinds kort zijn eigen bureau in loopbaanbegeleiding voor de onderwijssector. Met zijn plan voor ‘Platform Door’ voor meer mobiliteit in het onderwijs, klopte hij bij puur!fct aan.

De aanpak

Veel leerkrachten en docenten zijn honkvast. Ze zijn vaak tevreden met hun werk. Maar als je doorvraagt zijn er soms toch wensen. Waar je weleens met iemand over zou willen praten. Dan draait natuurlijk alles om vertrouwen en persoonlijkheid. Om die reden hebben we Abel zelf naar voren geschoven als boegbeeld. De verpersoonlijking van zijn eigen bureau.

In de verschillende uitingen als posters, folders en de website zien we hoe Abel antwoord geeft op vragen die bij veel onderwijzend personeel leven. Voor jouw specifieke vragen word je vervolgens uitgenodigd om contact op te nemen. O ja, we veranderden ook de naam naar: Door in het onderwijs. Klinkt vriendelijk en zegt precies in welke branche Abel opereert.

Het resultaat

De websites abelveenstra.nl – met daarop een online cv van Abel Veenstra – en doorinhetonderwijs.nl zijn nét online. De eerste reacties zijn lovend. Professioneel en herkenbaar. Maar belangrijker dan dat: de eerste gesprekken met opdrachtgevers zijn gestart. Abel kan ‘door’ met zijn bureau voor mobiliteit in het onderwijs.

‘Nadat ik mijn keuze voor puur!fct had gemaakt, is het proces van creatie naar realisatie professioneel, kwalitatief goed en vriendelijk verlopen. De gemaakte afspraken werden nagekomen en de planning gehaald. Kort en goed: een tevreden klant!’

Abel Veenstra

Samen werken aan het verhaal van jouw merk?

Neem contact op

Nog meer verhalen waar we trots op zijn

Oostpoort – herpositionering

Een identiteit en communicatieconcept dat precies het gevoel van Montessori College Oost weet te vangen. Aan de hand...

Rinos – herpositionering

Puur!fct keek over de schouder van de groothandel richting de project- en interieurbranche om de entreematten van...

TDS – positionering

Samenhang in de communicatie creëren. Dat was de grote uitdaging voor TSD. Hoe puur!fct dat heeft opgelost, zie je...
Loading...