Selecteer een pagina

Lifestyle Almere & de zilveren uitgave

9 jun, 2016

Op maandag 13 juni is het weer zover: dan presenteert Lifestyle Almere de zomereditie van haar 25ste oplage. Met trots werken wij aan de vormgeving en uitgave van dit prachtige magazine. Met het thema ‘beeld’ gaan we dit keer op de visuele tour. En daar houden wij van. Deze LA staat dan ook vol met prachtige, zomerse plaatjes. En trots op het resultaat dat we zijn!

Lancering

We lanceren de stadsglossy deze keer bij Tweak: de snelste internetprovider van Almere (en Nederland!). Samen met ondernemers uit Almere bladeren we door het nieuwste exemplaar. Benieuwd hoe het eraan toe ging bij de vorige lancering? Bekijk hieronder hoe wij de 24e editie hebben gepresenteerd.

A trip down memory lane

Lifestyle Almere. De stadsglossy van, voor en door Almeerders. Alweer 25 edities … En omdat wij al 25 edities met trots meewerken aan dit product, vonden wij het tijd om eens terug te blikken op een aantal voorgaande nummers.

2010 is het jaar van de allereerste LA. Kickbokser Remy Bonjasky sierde de cover van deze primeur. Glinsterend in het water. We leerden de drievoudig wereldkampioen beter kennen. Waarom hij in Almere woont? ‘Een stad als Amsterdam is volgebouwd. In Almere is nog alles mogelijk’, aldus Bonjasky.

En weet je nog dat Tineke Schouten op de cover stond? In de lente van 2013 om precies te zijn. In datzelfde nummer hadden we het al over de Floriade 2022: 8 tips voor een Floriade waar we allemaal wat aan hebben.

‘Mooi van Almere’ vierden we in de lente van 2014 met topmodel Yfke Sturm op de cover. In dezelfde editie met als thema ‘nieuw’ nam Bart Buijs ons mee naar mooie plekken in de stad. Naar nieuwe én oude pareltjes.

In de wintereditie van 2015 vertelde Nederlands meest beroemde tuinman zijn verhaal: Rob Verlinden. En net als alle andere edities van Lifestyle Almere, stond ook dit nummer vol met onder andere culinaire hotspots, sport, wonen, onderwijs en vrije tijd.

Kan jij net als wij geen genoeg krijgen van Lifestyle Almere? Houd dan ook de Facebookpagina in de gaten. Naast nieuwtjes, hotspots en meer zie je hier ook updates over de nieuwste lancering.

Puur!fct is een reclamebureau dat inzet op duurzame relaties en unieke merkverhalen. We willen onderscheidend zijn en werken graag samen met onze klanten aan resultaat. Onze ambitie? Het meest gewilde bureau zijn, ten dienste van onze relaties.

Loading...