Selecteer een pagina

Haytam stelt zich voor

20 sep, 2023

Dag allemaal,

Mijn naam is Haytam en ik studeer bij het ROC van Flevoland. Momenteel volg ik de opleiding mediavormgeving en ik zit in het 2e jaar. Ik heb ervoor gekozen om deze opleiding te volgen omdat ik het altijd interessant vond om websites, logo’s en advertenties en van alles te maken. In mijn vrije tijd game ik graag, ontwerp ik dingen en sport ik. Ik doe aan kickboksen, een hele leuke sport!

Op een dag was ik in de klas rond aan het kijken en vond ik een stageverslag van een oud-leerling over puur!fct. Toen ik het stageverslag las, wilde ik daar ook stage lopen en dus bezocht ik de website en stuurde een mail. De website zag er heel netjes en professioneel uit en sprak mij erg aan. Ook toen ik op sollicitatie gesprek ging was ik verrast. Heel interessant wat Rogier en Ruud mij vertelden. Ik wilde altijd al leren om professioneel te leren werken in een bedrijf en het bedrijfsleven te leren kennen zodat ik na mijn opleiding ook aan de slag kan.

Men vind mij een rustig persoon die nauwkeurig te werk gaat en zijn werk serieus neemt. Ik vind het belangrijk dat mensen tevreden zijn over mijn werk en dat ik kwalitatief werk aflever.

Haytam

Puur!fct is een reclamebureau dat inzet op duurzame relaties en unieke merkverhalen. We willen onderscheidend zijn en werken graag samen met onze klanten aan resultaat. Onze ambitie? Het meest gewilde bureau zijn, ten dienste van onze relaties.

Loading...