Er was eens een internetprovider.
Maar het was geen gewone aanbieder

Het begin

De gezamenlijke geschiedenis van internetprovider Tweak en puur!fct gaat zo’n vijftien jaar terug. Ze begonnen als een stel techneuten die vonden dat internet beter kon. Zonder beperkingen, zonder gezeur. Ze groeiden in de rol van luis in de pels van de internetreuzen en zijn dat na al die tijd eigenlijk nog steeds. De klantengroep is nu wel breder. Steeds meer steden sluiten zich aan op het eigen glasvezelnetwerk van Tweak, waarmee duizelingwekkende snelheden te bereiken zijn.

De aanpak

Net als in het tijdperk van ADSL positioneren we Tweak nog steeds als onafhankelijke internetprovider. Die claim is nu misschien wel sterker dan ooit, in een tijd van megafusies en dito concerns. Waar je als klant alleen maar kunt hopen dat zich geen problemen met je internet voordoen. Nog altijd laat Tweak je met je internetverbinding doen wat jij wilt. Met een eigen netwerk. En een eigen helpdesk, waar de medewerkers je ook echt kunnen helpen. Baas over eigen bits met een snelheid die je nergens anders vindt.

Het resultaat

De afgelopen periode hebben we samen met Tweak hard gewerkt aan de uitrol van glasvezelinternet op het eigen netwerk. In steden als Leeuwarden, Dronten, Enschede en Almere. En daarmee gaan we door. Zodat consumenten in een markt die door grote partijen wordt gedomineerd, een geweldig alternatief hebben.

‘In puur!fct vinden wij een betrouwbare partner voor creatief werk. Ook ontzorgen zij bij campagnes en websiteontwerpen.’

Randal PeelenManager Product en Marketing, Tweak

Meer projecten van puur!fct
TSD

Zo plaatsen we een bedrijf dat op de achtergrond opereert in het spotlicht

Bekijk project
Morgen College

Een verhaal van eenheid in verscheidenheid

Bekijk project
Avincy

Hoe zorg je ervoor dat de emotie overkomt?

Bekijk project
Lifestyle Almere

Onze bijdrage aan het verhaal van de jongste stad van Nederland

Bekijk project
Montessori College Oost

Nu zit ik nog op school. Straks...

Bekijk project