Selecteer een pagina

Een virtueel bakkie bij Tiem puur

11 nov, 2016 | Nieuws | 0 Reacties

Je kent het wel: even snel een bakkie doen en je bent weer op de hoogte van wat er allemaal speelt bij elkaar. Je bent natuurlijk altijd welkom bij puur!fct. Wel zo efficiënt als je nu even een kop koffie pakt, net doet alsof je bij ons ‘aan de keukentafel’ zit, en verder leest. Dan vertellen wij je hoe het met ons gaat. Schrijf in een reactie op dit blogbericht gerust hoe het met jou gaat, vinden we leuk om te lezen.

We hebben het gewoon ‘lekker druk’ en genieten ervan. We hebben maanden gewerkt aan een aantal grote projecten. Nu komen de momenten dat we dit met trots kunnen delen.

Avincy

Een nieuw bedrijf voor de meest bijzondere incentives en bedrijfsevenementen. We bedachten de definitieve positionering en de belofte, en gaven vervolgens de website en alle on- en offline communicatie vorm. Een inspirerende klus waarbij we meer dan eens met onze gedachten in die prachtige landen rondliepen. Avincy is donderdag 27 oktober 2016 officieel gelanceerd. Bekijk hier de website www.avincy.nl Vergeet niet om de social media kanalen te liken en Avincy te volgen. Krijg je geen spijt van!

IJslander

Wat een klus! Natuurlijk is het weer gelukt. ‘Weer’, want 6 jaar geleden ontwikkelden we al een website voor IJslander. Dit jaar mochten we een hele nieuwe versie neerzetten. Van fotografie tot design en development. Een hele flinke klus, die de inzet 100% waard was. Kijk maar naar het resultaat www.ijslander.nl

Het is overigens niet de enige klus die we afgelopen maanden voor IJslander hebben gedaan. Ook ‘storytelling’ stond en staat op het programma. In een aantal video’s en fotoshoots vertellen we het hele verhaal rondom de producten van IJslander. Hieronder zie je bijvoorbeeld een video die we schoten om het verhaal van de BarForz te vertellen.

DMT

We hebben een communicatieconcept bedacht, en vervolgens een stoere brochure opgeleverd. Nu zijn we al van andere middelen aan het uitwerken, samen met het Roemeense marketing-team. Van de workflow rond email-maketing, tot DM-packages, en van one-page corporate story, infographics tot interactieve pdf. O ja, DMT maakt de beste winches ter wereld. Wil je weten wat een winch is? Kijk snel op www.dmt.com

FloriadeWerkt!

logo-floriadewerkt-afbeeldingFloriadeWerkt! Is het programma van de provincie Flevoland voor de Floriade van 2022 in Almere. We hebben een communicatieconcept bedacht en uitgewerkt in een website gemaakt, die binnenkort live gaat. We houden je op de hoogte.

Tot slot zijn we erg druk bezig met een concept dat onderdeel is van het grootste Europeese, mede door burgers gedragen Windmolenpark dat in 2020 in Zeewolde wordt neergezet. Een heel spannend en vooral duurzaam project waarvan de naam binnenkort bekend wordt gemaakt.

Zin in nog een bakkie? Lees dan één van de volgende blogs. En vergeet ons niet te laten weten hoe het met jou gaat.

Lees verder:

  1. We vertellen allemaal een verhaal 
  2. Zakelijk Instagram gebruiken, 5 tips 
  3. Zo vind je de influencer die bij je past
  4. Komkommertijd bij puur is een serieuze zaak

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading...