Selecteer een pagina

Straks hebben we een eigen bedrijf!

11 feb, 2020

Shaief: ‘Ik ga hier veel leren’

Hallo allemaal, mijn naam is Shaief, ik ben een student aan het ROC van Flevoland. In het verleden heb ik ICT gestudeerd. Nu studeer ik Marketing & Communicatie. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat het een vrij brede opleiding is. Later wil ik mijn Marketing en ICT-vaardigheden inzetten voor mijn eigen onderneming. Ik weet niet precies wat voor onderneming ik wil, maar ik vind auto’s wel interessant. Wie weet begin ik een autoverhuurbedrijf. En verder: gamen, sporten, series kijken en manga lezen vind ik leuk.

ik ben sinds 4 februari stagiair bij puur!fct. Ik heb het er naar mijn zin. Bij de sollicitatiegesprek ontstond er gelijk een vonk. Ik vond het zeer interessant wat Rogier en Ruud vertelde over het bedrijf. Ik merkte ook dat ik veel zou leren binnen het bedrijf. Wat ik voornamelijk wil leren is hoe ik mijn Marketing-vaardigheden kan inzetten in het bedrijfsleven.

Men vindt mij geduldig, ik ben erg nauwkeurig in mijn werk en ik vind het belangrijk om goed werk af te leveren. Hierdoor ben ik ook resultaatgericht. Mijn kledingstijl is casual en ik vind zelf dat ik er verzorgd uit zie.

Ryan: ‘Ik ben verrast over de professionele uitstraling’

Ik ben Ryan, student aan het Deltion College in Zwolle. Daar volg ik momenteel de opleiding Mediavormgeving. Ik heb deze opleiding gekozen omdat ik al sinds de middelbare school bezig ben logo’s en advertenties te ontwerpen. Dat wil ik graag voortzetten. In de toekomst wil ik misschien ook mijn eigen grafisch bureau starten. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te ontspannen met games of met Netflix serie’s en ik doe ook nog aan fitness.

Sinds 10 februari loop ik als stagiair rond bij puur!fct. Toen ik hun website zag, was ik verrast door de professionele uitstraling. Daardoor wilde ik bij hun stage lopen zodat ik veel ga leren over het bedrijfsleven. Kan ik het in de toelkomst ook mooi toepassen in mijn eigen bedrijf!

Ik word beschouwt als een rustig persoon die nauwkeurig te werk gaat. Ik vind het belangrijk om kwalitatief werk af te leveren.

Puur!fct is een reclamebureau dat inzet op duurzame relaties en unieke merkverhalen. We willen onderscheidend zijn en werken graag samen met onze klanten aan resultaat. Onze ambitie? Het meest gewilde bureau zijn, ten dienste van onze relaties.

Loading...