Selecteer een pagina

Ik wil iets doen met mijn creativiteit

6 mrt, 2023

Hey iedereen, mijn naam is Justin. Ik studeer Media & Vormgeving op het ROC van Flevoland. Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik graag iets doe met mijn creativiteit. Eén van mijn grote hobby’s is namelijk fotografie. Deze hobby kan ik mooi combineren met mijn opleiding.

Ik ben sinds begin februari ‘23 stagiair bij puur!fct. Ik kwam dit bureau tegen op stagemarkt en werd enthousiast door de website: de diversiteit aan projecten is wat mij het meest aanspreekt. Tijdens het sollicitatiegesprek was er een fijne en vriendelijke sfeer. Wat ik vooral wil leren bij puur!fct is webdesign (het vormgeven van websites).

Puur!fct is een reclamebureau dat inzet op duurzame relaties en unieke merkverhalen. We willen onderscheidend zijn en werken graag samen met onze klanten aan resultaat. Onze ambitie? Het meest gewilde bureau zijn, ten dienste van onze relaties.

Loading...