Selecteer een pagina

Block, Run, Klik! Flevo Phantoms online in een nieuw jasje

19 jul, 2023

De Flevo Phantoms zijn al meer dan 25 jaar actief in het American Football. Ze zijn opgericht in 1997 in Almere Haven en zijn sindsdien een begrip in Almere. Jaarlijks boeken ze successen binnen de verschillende disciplines en met alle leeftijdsgroepen.

Begin juli organiseerde de Phantoms al weer voor de derde keer de Tulip Bowl. Het belangrijkste American Football evenement van Nederland! Sportief gezien hadden de Flevo Phantoms alles al goed op de rit, het online visitekaartje kon nog wel wat liefde gebruiken.

Samen met de Phantoms hebben we nagedacht over de indeling van alle informatie en hebben we de site in een nieuw, stoer design gestoken. Vanzelfsprekend responsive en makkelijk te gebruiken door het communicatieteam van de club. Kortom, een digitale touchdown om trots op te zijn.

Kan jouw website ook wel een oppepper gebruiken? Laat het ons weten!

Puur!fct is een reclamebureau dat inzet op duurzame relaties en unieke merkverhalen. We willen onderscheidend zijn en werken graag samen met onze klanten aan resultaat. Onze ambitie? Het meest gewilde bureau zijn, ten dienste van onze relaties.

Loading...