Speel jij nog wel eens?

Het begin

IJslander en puur!fct gaan way back. Van Citybox tot glijbaan, we kennen IJslander goed en lang. Samen hebben we het verhaal van IJslander in een nieuwe jas gestoken. IJslander maakt de wereld een beetje mooier met de duurzame, onderhoudsvriendelijke en herbruikbare sport- en speeltoestellen. En wij mogen dat verhaal verhaal vertalen naar communicatiemiddelen. Gaaf!

De aanpak

Net zoals de sport en speeltoestellen van IJslander is onze samenwerking duurzaam. Met zorg gieten we het verhaal in een mooie tekst, prachtige beelden en een geheel nieuwe website. Van online tot offline, alles sluit op elkaar aan. De volgende generatie kan rustig gaan slapen, IJslander zorgt ervoor dat jong en oud fit blijft en een leven lang kan genieten van de toestellen.

Het resultaat

Dat je als kind in een speeltuin wil spelen verrast je waarschijnlijk niet, maar als je IJslander leert kennen maakt leeftijd niet meer uit. Nadat je op www.ijslander.com gekeken hebt wil je direct naar buiten. Spelen op de toestellen van IJslander is voor jong en oud, een leven lang.

Meer projecten van puur!fct
GB Steel

Hoe vertel je het gezamenlijke verhaal van zes afzonderlijke bedrijven?

Bekijk project
Tweak

Er was eens een internetprovider. Maar het was geen gewone aanbieder.

Bekijk project
Morgen College

Een verhaal van eenheid in verscheidenheid

Bekijk project
Montessori College Oost

Nu zit ik nog op school. Straks...

Bekijk project
Sparql

Hoe verover je de markt als nieuwe tv-aanbieder?

Bekijk project