Hoe vertel je het gezamenlijke verhaal
van zes afzonderlijke bedrijven?

Het begin

Ga er maar aan staan, als moederbedrijf van zes verschillende bv’s. Elk met z’n eigen expertise. Maar één ding hebben ze gelukkig gemeen: ze zijn allemaal specialisten in staal.

De aanpak

Omdat moederbedrijf Gilden Beheer via de dochters over de landsgrenzen opereert, stelde puur!fct een naam voor met een internationaal karakter: GB Steel. We brachten eenheid aan in verschillende huisstijlen en lieten die uitkomen in websites, bedrijfsbusjes en drukwerk. In de middelen is er veel ruimte voor de projecten die GB Steel groot maken. En toch blijft elk afzonderlijk bedrijf herkenbaar.

Het resultaat

Kampstaal, Nauta Heeg, Kamplacon, Vossebelt, Beijer en Hordal onderscheiden zich elk nog altijd op hun eigen vakgebied. Maar ze maken nu goed gebruik van de eenheid in staal, waardoor het veelzijdige verhaal van de GB Steel Group sterker voor het voetlicht wordt gebracht.

‘Puur!fct heeft onze huisstijl en websites opnieuw ontworpen en dat hebben ze op een verrassende en creatieve manier gedaan. We zijn blij dat we weer helemaal bij de tijd zijn.’

Marlijn van der KampCommunicatiemedewerkster, GB Steel Group

Meer projecten van puur!fct
Tweak

Er was eens een internetprovider. Maar het was geen gewone aanbieder.

Bekijk project
Avincy

Hoe zorg je ervoor dat de emotie overkomt?

Bekijk project
Kemphaan

Hoe presenteer je meer dan tien bedrijven als één avontuurlijk dagje uit?

Bekijk project
Rinos

Hoe verkoop je een product waar klanten hun voeten mee afvegen?

Bekijk project
Sparql

Hoe verover je de markt als nieuwe tv-aanbieder?

Bekijk project