Als alles draait om vertrouwen en persoonlijkheid,
hoe zet je dan iets nieuws in de markt?

Het begin

Abel Veenstra heeft sinds kort zijn eigen bureau in loopbaanbegeleiding voor de onderwijssector. Met zijn plan voor ‘Platform Door’ voor meer mobiliteit in het onderwijs, klopte hij bij puur!fct aan.

De aanpak

Veel leerkrachten en docenten zijn honkvast. Ze zijn vaak tevreden met hun werk. Maar als je doorvraagt zijn er soms toch wensen. Waar je weleens met iemand over zou willen praten. Dan draait natuurlijk alles om vertrouwen en persoonlijkheid. Om die reden hebben we Abel zelf naar voren geschoven als boegbeeld. De verpersoonlijking van zijn eigen bureau.

In de verschillende uitingen als posters, folders en de website zien we hoe Abel antwoord geeft op vragen die bij veel onderwijzend personeel leven. Voor jouw specifieke vragen word je vervolgens uitgenodigd om contact op te nemen. O ja, we veranderden ook de naam naar: Door in het onderwijs. Klinkt vriendelijk en zegt precies in welke branche Abel opereert.

Het resultaat

De websites abelveenstra.nl – met daarop een online cv van Abel Veenstra – en doorinhetonderwijs.nl zijn nét online. De eerste reacties zijn lovend. Professioneel en herkenbaar. Maar belangrijker dan dat: de eerste gesprekken met opdrachtgevers zijn gestart. Abel kan ‘door’ met zijn bureau voor mobiliteit in het onderwijs.

‘Nadat ik mijn keuze voor puur!fct had gemaakt, is het proces van creatie naar realisatie professioneel, kwalitatief goed en vriendelijk verlopen. De gemaakte afspraken werden nagekomen en de planning gehaald. Kort en goed: een tevreden klant!’

Abel VeenstraDoor in het onderwijs

Meer projecten van puur!fct
Rombou

Van een eigen visie naar een onderscheidend concept

Bekijk project
GB Steel

Hoe vertel je het gezamenlijke verhaal van zes afzonderlijke bedrijven?

Bekijk project
IJslander

Speel jij nog wel eens?

Bekijk project
Sparql

Hoe verover je de markt als nieuwe tv-aanbieder?

Bekijk project
Morgen College

Een verhaal van eenheid in verscheidenheid

Bekijk project