Selecteer een pagina

Komkommertijd bij puur is een serieuze zaak

12 aug, 2016 | Nieuws | 0 Reacties

Valt het op? Tijdens de komkommertijd in Nederland is het bij puur!fct opvallend stil. En niet omdat iedereen hier op het strand ligt te bakken, maar omdat we keihard aan het werk zijn. Zo hard dat het plaatsen van een blog soms even op zich laat wachten. Vandaag tijd voor een update. Nieuws uit de keuken van puur!fct. Inclusief komkommer ;).

Waanzinnige opdrachten

Achter de schermen zijn we druk met een aantal grote opdrachten, ik kan vast verklappen dat de opdrachten onder andere te maken hebben met windmolens, reizen, speeltoestellen en bloemen. Kijk alvast eens op de Facebookpagina van Avincy, een reisorganisatie voor incentivereizen en businessevents. Daar staan mooie dingen te gebeuren. En voor Almere Centrum maakten we de omslag van een heerlijke Tony Chocolony chocolade reep. Yum! Dit is nog maar een greep uit alle dingen die komen gaan.

Komkommer bij de lunch

Naast al dat harde werk maken we iedere dag tijd voor een uitgebreide lunch, inclusief een frisse komkommer. Tafel dekken, bijkletsen en vervolgens vol nieuwe ideeën aan de slag. Wil je weten hoe de lunch bij puur!fct smaakt? Je bent van harte welkom om een keer mee te lunchen. Bel ons eerst even, dan zorgen we dat er genoeg is.

En let op! Per 1 september kun je ook aanschuiven in het WTC in Almere. Onze nieuwe locatie.

Wij helpen je graag verder

Ondanks al deze mooie opdrachten maken we graag tijd voor je. Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste communicatiestrategie, een huisstijl, website of advies? Schroom niet om ons te bellen, samen maken we jouw verhaal.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *